Ariejan van Twisk Fotografie

Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre

EXPOSITIE FOTOGROEP WAALRE 2018


Op zaterdag 24 en zondag 25 februari 2018 vindt in Ontmoetingscentrum ‘t Klooster in Waalre de jaarlijkse expositie van Fotogroep Waalre plaats. Er zal een grote diversiteit aan foto's te zien zijn. Kortom een unieke gelegenheid om van fotografie te genieten. Meer info vindt u op de website van Fotogroep Waalre. Lees tevens het artikel in het weekblad De Schakel.


Een uitgebreide nabeschouwing zal na de expositie beschikbaar zijn op de website van Fotogroep Waalre.

Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre

EXPOSITIE ONVERWACHT 2017


Op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 vindt in het Waalres Museum een speciale expositie van Fotogroep Waalre plaats. Expositie “ONVERWACHT” laat het werk zien van mij en diverse andere leden van Fotogroep Waalre die aan een “zelf mentoraat” traject deelnamen. In het zelf-mentoraat wordt de plaats van één mentor overgenomen door drie leden van de eigen fotogroep. Deze expositie omvat bijzondere uitingen van fotografie. De tien leden hebben in projecten een serie foto's ontwikkeld die niet tot de standaard behoren.


Ik heb er zelf voor gekozen foto's te maken waarbij architectuur, eenvoud en kleurstelling centraal staan. Ik ben op zoek gegaan naar gebouwen met harde en rauwe materialen zoals staal, glas en beton en heb daar zodanige opnames van gemaakt dat ze verworden zijn tot sprekende beelden met een zachte tone setting, soms zelfs tot in het abstracte. Het resultaat is “ONVERWACHT”.


Kortom een unieke gelegenheid om van fotografie te genieten. Meer info vindt u op de website van Fotogroep Waalre.

Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre

EXPOSITIE FOTOGROEP WAALRE 2017


Op zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017 vindt in Ontmoetingscentrum ‘t Klooster in Waalre de jaarlijkse expositie van Fotogroep Waalre plaats. Er zal een grote diversiteit aan foto's te zien zijn. Kortom een unieke gelegenheid om van fotografie te genieten. Meer info vindt u op de website van Fotogroep Waalre. Lees tevens het artikel in het weekblad De Schakel

Ariejan van Twisk exposeert bij Mind your Step

VISUALS IN CULTUREEL CENTRUM 'T HAZZO 2016


In opdracht van Interiors4U heb ik in juni 2016 een aantal visuals geplaatst op een exclusief formaat in ‘t Hazzo in Waalre. Dit is een activiteitencentrum gericht op cultuur, sport, bibliotheek en gezellig samen zijn. Er komt een gevarieerd publiek van jong tot oud. Het activiteitencentrum streeft ernaar een plek te zijn waar iedereen uit de gemeente Waalre een gezellige ontmoetingsruimte vindt. De vraag was om een aantal foto’s te plaatsen die passen bij de doelgroep en de restyling die door Interiors4U is uitgevoerd.


Het speciale effect van de visuals zit hem op de eerste plaats uiteraard in de foto maar daarnaast in de indrukwekkende formaten van de afdrukken op doek.


Benieuwd naar het resultaat? Ga gerust een kijkje nemen bij: Activiteitencentrum ‘t Hazzo, Trolliuslaan 7, 5582 GM Waalre.


Meer info vindt u op de website van Interiors4U.Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre

EXPOSITIE FOTOGROEP WAALRE 2016


Op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016 vindt in Ontmoetingscentrum ‘t Klooster in Waalre de jaarlijkse expositie van Fotogroep Waalre plaats. Kortom een unieke gelegenheid om van fotografie te genieten. Meer info vindt u op de website van Fotogroep Waalre.

Ariejan van Twisk exposeert bij Vitalis Engelsbergen

EXPOSITIE VITALIS ENGELSBERGEN 2015


Van 9 september t/m 11 november is er een solo expositie van mijn werk te zien. De expositie vindt plaats in de vestiging Engelsbergen van de Vitalis Woonzorg Groep in Eindhoven. Het gaat om een dertigtal foto’s die de afgelopen jaren zijn gemaakt. De volgende beschrijvingen van drie van de aanwezige foto’s geven een beeld van de inhoud van de expo.


De foto van de tunnelbak bij de A2, die onderdeel uitmaakt van het plan De Groene Loper, is een van zijn favorieten: "Ik hou van strakke lijnen”. Het keiharde beton met zijn robuuste uitstraling wordt door de compositie en kleurtoon in de foto vertaald tot een evenwichtig, fijn en zacht beeld.


De foto met het Rode Stoeltje is een foto die door de fotobond werd beloond met een bronzen plak. Een foto die zich niet beperkt tot de vorm of de schoonheid op zich maar uitnodigt tot een beschouwing van verschillende aard en daarbij zelfs vragen oproept die alleen door de fotograaf te beantwoorden zijn.


De zwart/ wit foto op dibond is een foto die onderdeel uitmaakt van een zoektocht naar, en het vastleggen en combineren van, statische en dynamische beelden. In dit geval mens en architectuur.Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre

EXPOSITIE FOTOGROEP WAALRE 2015


Op zaterdag 21 en zondag 22 februari 2015 vindt in Ontmoetingscentrum ‘t Klooster in Waalre de jaarlijkse expositie van Fotogroep Waalre plaats. Bovendien is er een exclusieve expositie te zien van het werk van een tiental leden die het afgelopen half jaar onder leiding van bondsmentor/docent/fotograaf Theo van Waas hard hebben gewerkt aan het uitdiepen van een persoonlijk thema. Er zal een veelvoud van 4-luiken te zien zijn. Kortom een unieke gelegenheid om van fotografie te genieten. Meer info vindt u op de website van Fotogroep Waalre.

Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre

EXPOSITIE FOTOGROEP WAALRE 2014


In het weekend van 1 en 2 februari 2014 vindt onze jaarlijkse expositie plaats in Ontmoetingscentrum ‘t Klooster in Waalre. Bijzonder is de lezing van Petra Cardinaal van Gallerie Pennings op zondagmiddag om 14 uur. Zij zal toelichten waarom een foto wél of niet in een gallerie komt te hangen. Dat zal zij onder meer doen aan de hand van de foto’s die op de expositie te zien zijn. Dat mág je dus niet missen!

Ariejan van Twisk exposeert bij Mind your Step

EXPOSITIE MIND YOUR STEP 2013


Het eerste weekend van oktober is Waalre de culturele hoofdstad van Noord-Brabant. Op vrijdagavond 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt in de voormalige garage Deremaux in Waalre de expositie Mind your Step plaats. Ariejan van Twisk is een van de exposanten. Lees verder

Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre 25 jaar

EXPOSITIE 25 JAAR FOTOGROEP WAALRE 2013


Fotogroep Waalre viert in oktober 2013 haar 25-jarig bestaan. Ter gelegenheid daarvan organiseren zij dit najaar een foto-expositie in het Waalre's Museum. De expositie toont foto's van huidige leden en van mensen die in het verleden kortere of langere tijd lid zijn geweest. Het thema is "je beste foto's door de jaren heen". De expositie is geopend op zaterdag 12 en zondag 13 oktober van 13.30 tot 17.00. De officiële opening vind plaats vrijdag 11 oktober van 19.30 tot 22.00. De expositie wordt geopend door Hans Zoete, Mentor bij de Fotobond. Lees verder

Ariejan van Twisk exposeert bij Experoence! Achterdebeek

EXPOSITIE BIJ EXPERIENCE! ACHTERDEBEEK 2013


Impressie van het werk van gastexpossant Ariejan van Twisk uit Waalre. Zijn werk is vanaf 10 augustus 2013 te bezichtigen en verkrijgbaar bij Experience! AchterdeBeek.

Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre

EXPOSITIE FOTOGROEP WAALRE 2013


In het weekend van 20 en 21 april 2013 vindt de jaarlijkse expositie plaats in Ontmoetingscentrum ‘t Klooster in Waalre. Er zal weer een grote diversiteit aan foto's te zien zijn waaronder de door mij gemaakte foto die op de poster staat. Met deze foto heb ik tevens deelgenomen aan de bondsfotowedstrijd en heb daarmee de bronzen sticker gewonnen. Jurylid Peter van Tuijl heeft een uitgebreidt commentaar over deze foto geschreven. Lees verder

Ariejan van Twisk exposeert bij Fotogroep Waalre

EXPOSITIE FOTOGROEP WAALRE 2012


In het weekend van 14 en 15 januari 2012 vindt de jaarlijkse expositie plaats in Ontmoetingscentrum ‘t Klooster in Waalre. Fotogroep Waalre bestaat uit 21 enthousiaste amateurfotografen. Eenmaal per jaar exposeert de fotogroep recent werk. Dit jaar is werk te zien dat is gemaakt onder mentorschap van Hans Zoete. Een kleine 110 foto’s geven een goed beeld van de thema’s waarmee de fotografen bezig zijn. Evenals vorig jaar is er op zondagmiddag direct buiten de zaal live muziek van Overzee.

Ariejan van Twisk in het Eindhovens Dagblad

PUBLICATIE EINDHOVENS DAGBLAD 26 JANUARI 2011 "FOTOGRAFEN EXPOSEREN IN WAALRE"


WAALRE - Ruim 100 nieuwe foto's zullen komend weekend te zien zijn tijdens de expositie van Fotogroep Waalre. Die vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 januari in ontmoetingscentrum Het Klooster. Onder het getoonde werk zijn deze 3 creaties van Ria van der Ploeg, Carel Bullens en Ariejan van Twisk. Lees verder